Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν Λευκώ», Εύα Μπουντούρη, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών, σκορπίζοντας πόνο και πένθος τόσο στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της, όσο και στους ακροατές της, που την απολάμβαναν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εν Λευκώ» από το 2007 όταν και ξεκίνησε να εργάζεται εκεί.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή νωρίτερα το πρωί από την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή της Happy Day.

«Χθες ήμουν σε μία άλλη διάθεση, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου φίλη με ενημέρωσε τελικά ότι η αδερφή της έχασε τη μάχη για τη ζωή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο μέσα από το ραδιόφωνο (…) Γιατί η Εύα Μπουντούρη ήταν η φωνή του Εν Λευκώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ήθελα για ένα δύο λεπτά να της πω ένα αντίο μέσα από εδώ» ανέφερε η παρουσιάστρια, κάνοντας μία λιτή αναφορά σε επιπλοκές.

«Ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε γιατί το κορίτσι μπήκε για ένα χειρουργείο προληπτικά για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και δεν πήγε καλά. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί δεν αφορούν και τον πολύ κόσμο (…) Το σίγουρο είναι πως κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πως όλα κρέμονται από μία κλωστή (…) Ένα κορίτσι 40 χρονών».

Η Εύα Μουντούρη ξεκίνησε το ραδιόφωνο το 2002 και αγαπήθηκε από το ραδιοφωνικό κοινό μέσα από τον Εn Lefko 87.7, όπου ανέλαβε ανά τα χρόνια διαφορετικές ζώνες από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

Το Avopolis και το Avopolis Radio την αποχαιρετούν με μεγάλη λύπη.

Πηγή