Υπάρχει φωτογραφία του φερόμενου δολοφόνου με τον γιο ανώτερου αξιωματικού της αθλητικής βίας.

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή του ΑΝΤ 1 «Πρωινοί τύποι», καθώς ανέφερε ότι υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τον φερόμενο δολοφόνο του 19χρονου Άλκη με έναν φίλο του, ο οποίος είναι γιος ανώτερου αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος Αλέξης Κούγιας δήλωσε τα εξής:

«Όσο αργεί η σύλληψη των υπολοίπων -όσοι είναι, γιατί ήταν τρία τα αυτοκίνητα, δεν ήταν δύο – εμένα αυτό με ανησυχεί. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Και ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκε αυτός ο χώρος με τα όπλα” ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος. “Αν δεν συλληφθούν όλοι είναι αποτυχία της κυβέρνησης” είπε.

Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία και σοκαρίστηκα. Είδα για πρώτη φορά τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη του ανακριτή τη φωτογραφία αυτή”, είπε ο Αλέξης Κούγιας, εγείροντας σειρά ερωτημάτων για την συσχέτιση της φωτογραφίας ή μη, με την εξέλιξη των ερευνών.

Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους που είναι πολλοί, δεν είναι ένας. Δεύτερον, χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα από τη «γιάφκα» και χωρίς να τα ελέγξουν για DNA, χωρίς να ελέγξουν για αποτυπώματα, πήγαν ως κατηγορούμενο για όλα τα όπλα τον φερόμενο ως δολοφόνο».

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Κων. Μπογδάνος τοποθετήθηκε για τον σφαγέα του Άλκη

Φωτογραφία εξωφύλλου

Πηγή