​​Η Καίτη Γαρμπή και οι εύποροι διάσημοι στον δρόμο με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Η Καίτη Γαρμπή καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ. Αυτό ανήλθε στο 1,7 εκατ. ευρώ με τις προσαυξήσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα κι εγώ η ταπεινή, που ως μισθωτή πληρώνω τον φόρο από το υστέρημά μου αναρωτιέμαι, πως γίνεται μια γνωστή τραγουδίστρια που μεριμνά υπέρ των αδυνάτων και μειονοτήτων να αμελεί να πληρώσει την τεραστια, ομολογουμένως οφειλή της προς κράτος, η οποία πηγαίνει υπέρ των συμπολιτών μας και κυρίως υπέρ των αδυνάτων;

Εδώ Θα σας παρακαλέσω να μη ρίξουμε την μπάλα στην εξέδρα. Δε θέλω να υποστηρίξω σε καμία των περιπτώσεων ότι το ελληνικό κράτος διαθέτει δίκαιες παροχές, ούτε πως η κυρία Καίτη Γαρμπή είναι ή μοναδική αιτία που η χώρα μας υπολειτουργεί, αλλά η υποκρισία του δημόσιου λόγου, διεκδικώντας λόγο ύπαρξης εις τον άφρο της ελληνικής showbiz με ανησυχεί.

Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή

Η ουσία είναι πως δεν ομιλούμε για έναν πολίτη με οικονομική στέρηση, ούτε αναλύουμε στο παρόν άρθρο τα κενά του ελληνικού κράτους, αλλά ξεκάθαρα την έλλειψη ενσυναίσθησης των εχόντων για τους ανθρώπους του μόχθου που εργάζονται δέκα ώρες και πληρώνουν τις οφειλές τους ή τους επιχειρηματίες οι οποίοι αναγκάζονται να πληρώνουν σχεδόν 50% του εισοδήματος τους, ενώ την ίδια ώρα η κάθε περιούσια της Αττικής και των περιξ φοράει Christian Louboutin δίνοντας αγωνιστικές τηλεοπτικές αγκαλιές στον κάθε πονεμένο και αδικημένο ετούτης της χώρας, αμελώντας να τηρήσει τις υποχρεώσεις του, ώστε να τηρούνται τα δικαιώματα των συμπολιτών μας. (Δύσκολη η δημοκρατία, το γνωρίζω)

Καίτη Γαρμπή

Συνεπώς, η Καίτη Γαρμπή ως μια εύπορη Ελληνίδα τραγουδίστρια οφείλει χωρίς καμία δικαιολογία να πληρώνει τους φόρους της στο ελληνικό κράτος.

Εμφανώς, οι περισσότεροι πλούσιοι δικαιωματιστές της Ελλάδος, αλλά και του λαμπερού Χόλιγουντ αδυνατούν να αντιληφθούν ότι προφανώς για κάθε δικαίωμα που εφαρμόζεται προϋπάρχει μια τηρημένη υποχρέωση.

Καίτη Γαρμπή

Η κυρία Γαρμπή δήλωσε πως η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας, σε ανύπαρκτες ουσιαστικά υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον.

Η απάντηση είναι όχι! «Αυτό το κάτι» που θέλουμε ως απλοί πολίτες κυρία Γαρμπή δεν είναι η αποδοχή, ούτε την αγάπη του κάθε διάσημου καλλιτέχνη, αλλά τον σεβασμό προς τους συμπολίτες μας και η καλύτερη απάντηση θα ήταν η σιωπή ή η παράδοχή του λάθους σας, όμως σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να ακούσουμε τα εξ αμάξης επειδή τα Μ.Μ.Ε. ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα:

Είναι ακτιβισμός να πετάς σούπα στον πίνακα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ; (Βίντεο)

Κείμενο: Αγγελικά Αγορά 

Φωτογραφία εξωφύλλου

Πηγή