Ένα τρυφερό ντουέτο κυκλοφόρησαν η Κατερίνας Κυρμιζή και ο Γιώργος Νταλάρας, με τίτλο “Red Roses”. Το κομμάτι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του Νίκου Γρηγοριάδη, Ο Βασιλιάς Της Λύπης (Formiggart / 2021). Σε αυτό, ο Γιώργος Νταλάρας ξεδιπλώνει την αισθαντική και τρυφερή του πλευρά δίπλα στην πάντα ντελικάτη Κατερίνα Κυρμιζή.

Το βίντεο υπογράφουν για άλλη μια φορά ο ίδιος ο δημιουργός και η Κυρμιζή, που επέλεξαν να παίξουν με το κόκκινο χρώμα πάνω σε έναν ασπρόμαυρο καμβά.

Το τραγούδι “Red Roses” είναι το τρίτο κατά σειρά από το άλμπουμ του Νίκου Γρηγοριάδη, Ο Βασιλιάς Της Λύπης, που οπτικοποιείται. Προηγήθηκαν το ομότιτλο του άλμπουμ ντουέτο του Γιώργου Νταλάρα με τον Μίλτο Πασχαλίδη, σε στίχους του ιδίου του συνθέτη, και το «Κι Αν Έσβησε Σαν Ίσκιος», σε ερμηνεία Γιώργου Νταλάρα και σε ποίηση Κώστα Καρυωτάκη.

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο ίδιος ο δημιουργός, που έπαιξε ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, πιάνο και keyboards και συμπλήρωσαν στο μπάσο ο Γιάννης Γρηγορίου, στα τύμπανα ο Δημήτρης Αντωνιάδης και στην κλασική κιθάρα η Κατερίνα Κυρμιζή. Ηχοληψία, μίξη και mastering έκανε ο Ηλίας Λάκκας στο Studio Odeon και την παραγωγή την υπογράφουν οι Νίκος Γρηγοριάδης, Κατερίνα Κυρμιζή και Ηλίας Λάκκας.

Ακούστε εδώ το ντουέτο:

Πηγή