«Κι εγώ σ’ αγαπώ»
Το «Κι εγώ σ’ αγαπώ» του Doug Lucie παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη στο Θέατρο Χυτήριο από την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020.

Το «Κι εγώ σ’ αγαπώ» του Doug Lucie παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη στο Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού από την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020. Πρόκειται για ένα έργο του σημαντικού Βρετανού συγγραφέα του Doug Lucie, στο οποίο μυστικά, ψέματα, φιλίες και έρωτες έρχονται στο φως.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Κι εγώ σ’ αγαπώ»

Μια δυναμική παράσταση με ένα θίασο που απαντά στα ερωτήματα των σχέσεων φιλίας και έρωτα. Ό,τι πιο σημαντικό στις μέρες μας το «σ’ αγαπώ» και καθόλου ευνόητο το «κι εγώ σ’ αγαπώ». Όλοι τρέχουμε με κεκτημένη ταχύτητα και συμπαρασύρουμε σχέσεις, αισθήματα, όρκους φιλίας και πίστης. Με πρωταρχικό κριτήριο την αλήθεια και τη συνέπεια λόγων και πράξης, σε αυτό το έργο καλούμαστε ως θεατές να κοιτάξουμε στον καθρέφτη της ψυχής μας και να μπούμε στη διαδικασία να θυμηθούμε πόσες  φορές προδώσαμε το «σ’ αγαπώ» που είπαμε.

Συντελεστές παράστασης

  • Μετάφραση: Βάσια Παναγοπούλου
  • Σκηνοθεσία: Γιάννης Αϊβάζης
  • Φωτισμοί: Νίκος Βούλγαρης
  • Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
  • Μουσική: Βασίλης Κουμεντάκος
  • Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
  • Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Φρίγγας
  • Παραγωγή: Βάσια Παναγοπούλου
  • Ερμηνεύουν: Βασίλης Κούκουρας, Παναγιώτης Καρμάτης, Χριστίνα Δαλαμάγκα, Φωτεινή Λεβογιάννη
  • Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μάλλιαρης
  • Ηair Stylist: Στάθης Λίτσας – Cut_n_chemistry team
  • Μακιγιάζ: Dionysia_Protos
  • Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
  • Backstage video:  AIKOR PRODUCTION
  • Καλλιτεχνική επιμέλεια: ΑIKOR PRODUCTION

*Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο στούντιο της ΑΙΚΟR.
Ευχαριστούμε θερμά την MAC cosmetics για την χορηγία των καλλυντικών της στους ηθοποιούς της παράστασης.

Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού
  • Διεύθυνση: Ιερά Οδός 44 (Αθήνα)
  • Πρεμιέρα: Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 στις 21:00
  • Ημέρες & ώρες παραστάσεων: κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00
  • Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 13 ευρώ, Μειωμένο(Φοιτητικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ): 10 ευρώ
    Προπώληση: Viva.gr
  • Τηλέφωνο Ταμείου: 210 3412313
  • Facebook

Διαβάστε περισσότερα θεατρικά νέα εδώ

Προηγούμενο άρθροΑνδρέας Φλουράκης – Οι αποκρύψεις των Αγαλμάτων, χθες και αύριο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και τα τρια τελευταία χρόνια συμμετέχει σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες. Από μικρή της άρεσε να γράφει και από το 2015 ασχολείται και διαδικτυακά με αυτό. Αγαπάει τις τέχνες, το γράψιμο, τα ταξίδια και τη σκυλίτσα της.










Πηγή