Την Παρασκευή 11 και 18 Νοεμβρίου στις 21:00 ο μουσικός Κώστας Ανδρέου θα παρουσιάσει τη σόλο συναυλία οργανικής μουσικής Ιπποκράτους στη σκηνή του Θεάτρου Φούρνος (Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα).

Στη συναυλία Ιπποκράτους ο Κώστας Ανδρέου δημιουργεί μουσική και ήχους με το άταστο ηλεκτρικό μπάσο του σε πραγματικό χρόνο, αλληλεπιδρώντας ζωντανά με ρεαλιστικά και επεξεργασμένα ηχητικά τοπία της οδού Ιπποκράτους.

Η οργανική μουσική μπολιάζεται εκείνη τη στιγμή με το ηχητικό περιβάλλον ενός δρόμου της Αθήνας, γεννώντας εικόνες στο μυαλό. Κάθε συναυλία είναι μοναδική, έχει τη δική της ανάσα, προσφέροντας κάθε φορά μια ξεχωριστή εμπειρία.

Οι ήχοι της οδού Ιπποκράτους επιλέγονται και επεξεργάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συμμετέχουν στο παιχνίδι της φαντασίας. Μικρές και μεγάλες ιστορίες πλάθονται στο μυαλό, με το συναίσθημα και την ευαισθησία της ζωντανής μουσικής που δημιουργεί ο Κώστας Ανδρέου με το άταστο ηλεκτρικό μπάσο.

Πληροφορίες για τον μουσικό

Ο Κώστας Ανδρέου είναι ένας ανεξάρτητος μουσικός και συνθέτης που επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο τους ήχους του άταστου ηλεκτρικού μπάσου, δημιουργώντας πολυεπίπεδα ηχοχρωματικά τοπία.

Έχει γράψει και παίξει ζωντανά τη μουσική και έχει κάνει τον ηχητικό σχεδιασμό για θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές παραγωγές. Η μουσική του έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε διάφορα δίκτυα και διαδικτυακές πλατφόρμες.

Αναλυτική πληροφόρηση για παραγωγές και συνεργασίες παρέχεται στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.costasandreou.com

Η δισκογραφία του είναι διαθέσιμη για preview και download στο ηλεκτρονικό κατάστημα του μουσικού: https://store.costasandreou.com

Κώστας Ανδρέου
Την Παρασκευή 11 και 18 Νοεμβρίου 2022 στις 21:00 ο μουσικός Κώστας Ανδρέου στο Θέατρο Φούρνος
Πληροφορίες

  • Ημερομηνίες: Παρασκευή 11 και 18 Νοεμβρίου 2022
  • Ώρα: 21:00
  • Εισιτήρια: 7€
  • Κρατήσεις: Τηλεφωνικά ή με SMS ή Viber μήνυμα με όνομα, αριθμό θέσεων και ημερομηνία στο: 6942090906
  • Στο τηλέφωνο ταμείου του θεάτρου: 2106460748
  • Χώρος: Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, 11472 Αθήνα
  • Ιστοσελίδα της συναυλίας
Συντελεστές παράστασης

  • Κώστας Ανδρέου (μουσικός): άταστο ηλεκτρικό μπάσο, ηλεκτρονικά
  • Έλενα Λαλοπούλου (σκηνοθέτις): Σχεδιασμός φωτισμών και φωτογράφιση
Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Πηγή