Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό) Στάδιο για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας μετά τις φονικές πυρκαγιές του Αυγούστου, με τίτλο «Μένουμε Όρθιοι».

Στη συναυλία συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Ελευθερία ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, Γιάννης ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, Ελεωνόρα ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, Χρήστος ΘΗΒΑΙΟΣ, Γιάννης ΚΟΤΣΙΡΑΣ, Γιάννης ΚΟΥΤΡΑΣ, Αποστόλης ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΣΟΛΙΑΣ), Νατάσσα ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, Γιώργος ΝΤΑΛΑΡΑΣ, Βασίλης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Μίλτος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, Άλκηστις ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΠΥΞ ΛΑΞ, Μάριος ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, Γιάννης ΧΑΡΟΥΛΗΣ, Μιχάλης ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, Κώστας ΧΑΤΖΗΣ.

Το καλοκαίρι του 2021 σημαδεύτηκε από την πιο καταστροφική πυρκαγιά όλων των εποχών. Οι άνθρωποι και το περιβάλλον των περιοχών αυτών χρειάζονται την βοήθεια όλων μας.

Οι Δήμοι Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μίας μεγάλης συναυλίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφίας στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών και των δύο Δήμων που ξεκινούν τις σπουδές τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ώστε να στηριχτούν ουσιαστικά οι ανάγκες της φοίτησής τους και να ανακουφιστούν με αυτόν τον τρόπο οι οικογένειές τους.

Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά για έναν κοινό σκοπό, στέλνοντας σαφές μήνυμα πως η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι ο δρόμος για να ανθίσει η ζωή ξανά.

Επίσης, οι κοινωφελείς επιχειρήσεις των Δήμων θα φροντίσουν ώστε, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη μεγάλη αυτή συναυλία, να στηρίξουν με κάθε τρόπο αναγκαιότητες που προέκυψαν από την φυσική και οικονομική καταστροφή της πυρκαγιάς

Στο κάλεσμά τους συμμετέχουν αφιλοκερδώς, σημαντικοί καλλιτέχνες και δημιουργοί.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ), που ανέλαβε αφιλοκερδώς την παραγωγή και την εκτέλεση της συναυλίας μέσω των εταιρειών του, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνδράμει παραχωρώντας ευγενικά το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο κέντρο της Αθήνας για την διεξαγωγή της συναυλίας και το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO.

Ο Δήμος Αθηναίων ανταποκρίθηκε άμεσα καλύπτοντας πάγιες ανάγκες και διαθέτοντας ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές.

Η Ελληνική Ένωση Εταιρειών Ενοικίασης Εξοπλισμού Εκδηλώσεων HERCA αμέσως δέχτηκε και προσφέρει όλο τον τεχνικό εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Ευχαριστούμε την View Master για τη βοήθεια στην οργάνωση παραγωγής
Την ΕΛΣ για την παραχώρηση εξοπλισμού
Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την συμμετοχή του.

Τέλος, οι παρακάτω εταιρείες τροφίμων, ποτών συνδράμουν καλύπτοντας τις ανάγκες της διοργάνωσης. Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Σκλαβενίτης, ΔΙΡΦΥΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΓΝΗΣ, CATERING, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ, Pizza Fan, Nespresso

Συντελεστές συναυλίας

 • Παρουσίαση: Θανάσης ΑΛΕΥΡΑΣ
 • Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ
 • Σκηνοθεσία: Άγγελος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
 • Ενορχηστρώσεις: Γιάννης ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΚΗΣ
 • Στη συναυλία συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Ελευθερία ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, Γιάννης ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, Ελεωνόρα ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, Χρήστος ΘΗΒΑΙΟΣ, Γιάννης ΚΟΤΣΙΡΑΣ, Γιάννης ΚΟΥΤΡΑΣ, Αποστόλης ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΣΟΛΙΑΣ), Νατάσσα ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, Γιώργος ΝΤΑΛΑΡΑΣ, Βασίλης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Μίλτος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, Άλκηστις ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΠΥΞ ΛΑΞ, Μάριος ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, Γιάννης ΧΑΡΟΥΛΗΣ, Μιχάλης ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, Κώστας ΧΑΤΖΗΣ.
Πληροφορίες

 • Τοποθεσία: Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο)
 • Ώρα προσέλευσης: 18.00
 • Ώρα έναρξης: 20.00
 • Εισιτήρια: ticketservices.gr | καταστήματα Public
 • Η συναυλία θα μεταδοθεί και σε live streaming – τιμή εισιτηρίου:15€
 • Τιμές Εισιτηρίων: Πλατεία: ZΩΝΗ Α – 150€, ΖΩΝΗ Β – 100€, ΖΩΝΗ Γ – 75€, ΖΩΝΗ Δ – 50€, ΑΜΕΑ – 20€, Κερκίδες:

Κάτω Διάζωμα: ΖΩΝΗ Ε – 35€, ΖΩΝΗ Η – 25€
Άνω Διάζωμα: ΖΩΝΗ Ζ – 30€, ΖΩΝΗ Η – 25€, ΖΩΝΗ Θ – 20€

Δωρεά προς τους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού & Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας.
GR13 0172 1650 0051 6510 4293 333 (Τράπεζα Πειραιώς)

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς καθώς και σε όλους τους συντελεστές της συναυλίας για την ευγενική τους συμμετοχή. Eυχαριστούμε την ΚΕΔΕ και την ΠEΔ ΣTEPEAΣ EΛΛAΔAΣ για την υποστήριξη, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την βοήθειά τους στην ταξιθεσία.

Διοργάνωση: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ιστιαίας.
Το όλο εγχείρημα υλοποιείται με την στήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που παραχωρεί το Παναθηναϊκό Στάδιο όπως επίσης και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, του Αθήνα 9,84 και της Herca.Οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής: Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ)

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Πηγή