Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Bullitt” του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει βρει τον ιδανικό πρωταγωνιστή για την επόμενη ταινία του, που δεν είναι άλλος από τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Πηγές αναφέρουν αποκλειστικά στο Deadline ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ συμφώνησε να υποδυθεί τον σκληρό αστυνομικό του Σαν Φρανσίσκο Φρανκ Μπούλιτ, τον εμβληματικό χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Στιβ ΜακΚουίν στην ομώνυμη ταινία του 1968.

Η παραγωγή της ταινίας θα είναι των Cooper και Kristie Macosko Krieger με τον Spielberg και τον συνεργάτη του.

Φιλμογραφία του Μπράντλεϊ Κούπερ:

2001 Wet Hot American

2002 My Little Eye

Bending all the Rules

2005 Wedding Crashers

2006 Failure to Launch

2007 The Comebacks Cowboy

2008 Older Than America

The Rocker

The Midnight Meat Train

Yes Man

2009 He’s Just Not That into You

The Hangover

All About Steve

New York, I Love You

Case 39 Ντάγκλας

2010 Valentine’s Day

The A-Team Templeton “Faceman” Peck

Brother’s Justice

2011 Limitless

The Hangover

2012 The Words

Hit and Run

The Place Beyond the Pines

Silver Linings Playbook

2013 The Hangover Part

American Hustle Ρίτσαρντ “Ρίτσι”

2014 Guardians of the Galaxy Cowboy

American Sniper

2015 Burnt

Aloha

Joy

2016 War Dogs Henry Girard

2017 Guardians of the Galaxy 2

2018 Avangers: Endgame

A Star is Born

The Mule

2020 Nightmare Alley

TBA

Διαβάστε περισσότερα:

O Γκάρι Όλντμαν δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αποσυρθεί από την υποκριτική

Πηγή