Οι ΕΚΜΕΚ live στην Μιμόζα την Τρίτη 23 Αυγούστου.

Η μπάντα που ξέρει να κατακτά το κοινό όπου κι αν εμφανίζεται επιστρέφει στην γενέτειρα της για ένα μοναδικό live, παρουσιάζοντας ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα με προσωπικό τους υλικό αλλά και πειραματισμούς πάνω σε γνωστά και αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών της ελληνικής σκηνής.

Οι ΕΚΜΕΚ live στην Μιμόζα
Οι ΕΚΜΕΚ live στην Μιμόζα

ΜΙΜΟΖΑ: Λαγκαδά 167 με Ακριτών γωνία, πάροδος Διός, Thessaloníki, Greece

Ώρα έναρξης: 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

ΒΙΟ
Tιμώντας τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής τραγουδοποιίας οι «Εκμεκ» κέρδισαν απο την αρχή το αυτί του κοινού ως μια απο τις σημαντικότερες νέες δισκογραφικές προτάσεις και ταυτόχρονα απέδειξαν με την ζωντάνια και την φρεσκάδα τους πως οι έννοιες της ποιότητας και της διασκέδασης μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά στο ίδιο συναυλιακό πρόγραμμα.
Το πρώτο τους άλμπουμ «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει»( Lyra, 2011) απέκτησε γρήγορα σημαντικό airplay στα ραδιόφωνα της χώρας, δίνοντας την ευκαιρία σε τραγούδια όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» (διασκευή Μανώλη Χιώτη), και «Αχ Μαρία» να ξεχωρίσουν, ενώ «Ο τραπεζίτης» γίνεται το soundtrack του διεθνούς ντοκυμαντέρ του Deutsche Welle για την κρίση στη χώρα. Η συνεργασία τους με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Δε σε συγχώρεσα ούτε λίγο» και το single «Αγγελος Ξένος» προχώρησαν περαιτέρω στο δρόμο αυτό, για να έρθει στη συνέχεια το δεύτερο τους άλμπουμ “Ο Φυγάς” (14 Music,2014) με το ομώνυμο τραγούδι αλλά και τα “Μέσα μου καίει μια φωτιά” και “Θα γίνω αέρας” να επιβεβαιώσει την αυξανόμενη φήμη τους και να τους συστήσει σε ακόμη ευρύτερο κοινό. .
Το 2017 κυκλοφορούν το άλμπουμ “Ο Βασιλιάς της μοναξιάς” (Ogdoo Music Group,2017), με εννέα τραγούδια πιστά στην ταυτότητα τους και το “Εγώ μεγάλωσα σα λύκος” αγαπήθηκε για την οπτικοποίηση του
Οι ζωντανές τους εμφανίσεις , μυσταγωγίες φωτισμένες απο τα τραγούδια τους με τα οποία το κοινό τους γνώρισε και τους αγάπησε, με έτερα φωτεινά σημεία τις προσεγγίσεις τους πάνω σε τραγούδια άλλων αγαπημένων καλλιτεχνών, καταλήγουν πάντα ως εύφλεκτο μείγμα στην διονυσιακή έκρηξη της χαράς και σε γλέντι αυτόνομο

Πηγή