Δε θα μπορούσαμε να μη μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας από την πιο ξεχωριστή έναρξη του 6ου Φεστιβάλ Δωδώνης με τον Γιάννη Χαρούλη στον εμβληματικό Αρχαιολογικό Χώρο Δωδώνης!

Χιλιάδες θεατές από την περιοχή της Δωδώνης αλλά και επισκέπτες, τραγούδησαν, συγκινήθηκαν και σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να μοιραστούν μαζί με τους καλλιτέχνες επί σκηνής αυτή τη μοναδική συναυλία.

Για περίπου τρεις ώρες, παλιές και αγαπημένες μελωδίες αναμείχθηκαν με φρέσκες μουσικές από τον νέο δίσκο του Γιάννη Χαρούλη με τίτλο «Κολιμπρί».  Όπως δήλωσε και ο καλλιτέχνης ξεκινώντας «ο αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια που δείχνει ότι εδω θα συμβεί κάτι μαγικό». Και αυτό ήταν που πραγματικά συνέβη, και όσοι ήμασταν εκεί το ζήσαμε μαζί.

Το 6ο Φεστιβάλ Δωδώνης που διοργανώνει ο Δήμος Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης, συνεχίζεται με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μερικές από τις σημαντικότερες θεατρικές και μουσικές παραγωγές της φετινής χρονιάς, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, έως τις 12 Αυγούστου 2022.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι το ερχόμενο Σάββατο 30 Ιουλίου, στις 21:00, με την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου στο έργο Μήδεια του Μποστ.

Σας περιμένουμε!

Μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες από τη χθεσινή μαγική βραδιά εδώ ενώ εδώ βρίσκεται το σύνολο του επικοινωνιακού υλικού του φεστιβάλ το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς.

Photo credits: Ioannis Koletsis και Γιάννης Τσουμέτης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

6ο Φεστιβάλ Δωδώνης

27 Ιουλίου – 12 Αυγούστου

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 9 μ.μ. – Άνοιγμα εισόδου: 8 μ.μ.

Δήμος Δωδώνης: 2654360149

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης: 2651365518

Πηγή