Ο σκηνοθέτης είπε σε συνέντευξή του στον Alec Baldwin, ότι η επόμενη ταινία του που θα γυριστεί στο Παρίσι μπορεί να είναι η τελευταία του.

Η τελετή της «Ταινίας της Χρονιάς του Γούντι Άλεν» είναι γνώριμη για την Έβδομη Τέχνη, καθώς ο Αμερικανός σκηνοθέτης δεν φαίνεται σχεδόν ποτέ να ξεκουράζεται. Η επόμενη ταινία του Νεοϋορκέζου θα γυριστεί στο Παρίσι και θα είναι η 50ή του — αλλά ίσως η τελευταία του, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του με τον Alec Baldwin.

Ο Baldwin έκανε μια ζωντανή συνέντευξη στο Instagram με τον Allen.Ο σκηνοθέτης είπε, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει άλλη ταινία. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός που προέκυψε με τη δημιουργία της πρώτης έχει ως επί το πλείστο εξαντληθεί. Όταν έκανα την ταινία μου, την είδαν θεατές στο σινεμά σε όλη τη χώρα. Τώρα κάνεις μια ταινία και προβάλλεται για μερικές εβδομάδες. Ίσως 4 ή 6 εβδομάδες και μετά πηγαίνετε κατευθείαν στο streaming. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Και δεν το απολαμβάνω τόσο πολύ.

«Δεν διασκεδάζω το ίδιο φτιάχνοντας μιας ταινία που βγαίνει στις αίθουσες. Ήταν ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι 500 άνθρωποι τη βλέπουν συγχρόνως. Δεν ξέρω πώς νιώθω με το να φτιάχνω ταινίες. Θα κάνω άλλη μία και θα δω πώς νιώθω».

Να σημειωθεί, ότι η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Γούντι Άλεν έτυχε πολωμένης υποδοχής από το κοινό, καθώς η κόρη του Allen, Dylan Farrow κατηγόρησε τον πατριό της, ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν μόλις επτά ετών, κάτι που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα μέσα από το ντοκιμαντέρ της «Mia Farrow». Ωστόσο, ο Alec Baldwin δε φαίνεται να συμμερίζεται τη γενική κατακραυγή γύρω από το πρόσωπο του Allen και πραγματοποίησε τη συνέντευξη μέσω του instagram.

Διαβάστε περισσότερα:

Ο Κουέντιν Ταραντίνο θα κυκλοφορήσει νέο βιβλίο

Φωτογραφία εξωφύλλου 

Πηγή