Ζευγάρι ο Τζέιμς Χετφιλντ με την Κιμ Καρντάσιαν;

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ, ο frontman του αμερικανικού συγκροτήματος χέβι μέταλ Metallica, λέγεται ότι βγαίνει με την Κιμ Καρντάσιαν.

Το ζευγάρι Χετφιλντ – Κιμ Καρντάσιαν εντοπιστεί μαζί πολλές φορές και πηγές κοντά στο ζευγάρι λένε ότι σίγουρα υπάρχει κάτι. Φαίνεται να είναι πραγματικά ευτυχισμένοι μαζί και συχνά τους βλέπουν να γελούν και να αστειεύονται όταν είναι έξω δημόσια.

Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό είναι ζευγάρι, αλλά λέγεται ότι γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων. Λέγεται ότι ο Τζέιμς Χέτφιλντ μιλάει πάντα για τη Κιμ Καρντάσιαν με όμορφα λόγια.

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ και η Κιμ Καρντάσιαν είναι ζευγάρι;
Ο Τζέιμς Χέτφιλντ και η Κιμ Καρντάσιαν είναι ζευγάρι

Το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί πρόσφατα, αλλά πηγές λένε ότι είναι  μαζί και απλώς απολαμβάνουν λίγο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτός και η Κιμ Καρντάσιαν δουλεύουν μαζί για νέα μουσική για το επόμενο άλμπουμ των Metallica.

«Έχει πολλές καλές ιδέες και έχει καταπληκτική φωνή» χασκογελούσε ο Χέτφιλντ (μέσω του περιοδικού Mad House).

«Ηχογραφήσαμε ήδη ένα ντουέτο μαζί με το τραγούδι από τον James Taylor και την Carly Simon. Θα είναι επικό. Ανυπομονώ να πω στον Λαρς τα καλά νέα, θα αγαπήσει την Κιμ όπως εγώ».

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφία εξωφύλλου

Πηγή