Ο Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται στα Παλαιά Σφαγεία στην Πάτρα

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Έναρξη: 21:00
Προπώληση

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται στην Πάτρα
Ο Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται στην Πάτρα

Μετά από δύο αξέχαστες βραδιές σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοιμάζεται για την επόμενη ζωντανή παρουσίαση του νέου του album ΑΝΙΜΕ, σε μια μοναδική συναυλία, τo Σάββατο 1η Οκτωβρίου στα Παλαιά Σφαγεία στην Πάτρα.

Θα έχει μαζί του, πέρα από την γνωστή και μη εξαιρετέα μουσική του οικογένεια (τον Σωτήρη Ντούβα, τον Κωστή Χριστοδούλου, τον Κώστα Παντέλη και τον Yoel Soto), δύο σπουδαίους σολίστες που έδωσαν τον αέρα και την “anima” τους στο ΑΝΙΜΕ: τον Φώτη Σιώτα και τον Θοδωρή Ρέλλο.
Επίσης, σε φοβερή σύμπραξη-τιτανομαχία, οι τρεις μουσικοί παραγωγοί που έσκαψαν μαζί με τον Φοίβο αναζητώντας ηχητικά κρυφά δωμάτια την τελευταία δεκαετία: ο Βασίλης Ντοκάκης του ΑΝΙΜΕ και ο Χρήστος Λαϊνάς της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, θα παίξουν μαζί με τη μπάντα ζωντανά επί σκηνής.
Στον ήχο δε, ο παραγωγός του ΑΟΡΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Γιάννης Πετρόλιας, θα σχηματίσει μαζί τους την ίδια πρόταση, την ίδια “φράση”.
Τη σκηνή και τα φώτα θα διαμορφώσει ειδικά ο Παναγιώτης Τσεβρένης.
Το όποιο αίνιγμα του δίσκου θα είναι εκεί για να το αποκαλύψει η φωνή και η παρουσία της Νεφέλης Φασούλη.
Εκτός από τα 10 τραγούδια του ΑΝΙΜΕ, η πολυσυμμετοχική παρέα θα παρουσιάσει ολοκαίνουργιες εκδοχές τραγουδιών του Φοίβου από όλη του τη δισκογραφία.

Παλαιά Σφαγεία Πάτρα
Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
Facebook event

Περισσότερες πληροφορίες για το ANIME εδώ

Δείτε επίσης

Ο Γιάννης Χαρούλης για δύο συναυλίες στην Τεχνόπολη

Πηγή