Ο Meat Loaf τραγουδιστής και ηθοποιός του οποίου το ντεμπούτο έγινε το 1977  με το «Bat Out of Hell», το οποίο έγινε ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, πέθανε σε ηλικία 74 ετών.

Ο Meat Loaf  πούλησε, συνολικά περισσότερα από 80 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Συνέχισε μια επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, εμφανιζόμενος σε ταινίες όπως «Spice World», «Fight Club» και «Wayne’s World».

Η οικογένειά του ανακοίνωσε τον θάνατό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δε δόθηκε καμία αιτία θανάτου, αν και το TMZ αναφέρει, ότι αρρώστησε σοβαρά από τον COVID-19.

«Γνωρίζουμε πόσο σήμαινε για τόσους πολλούς από εσάς και εκτιμούμε πραγματικά όλη την αγάπη και την υποστήριξη, καθώς περνάμε αυτή τη στιγμή της θλίψης που χάνουμε έναν τόσο εμπνευσμένο καλλιτέχνη και όμορφο άνδρα», έγραψε η οικογένεια σε μια δήλωση.

Αντίστοιχα ο Edward Norton αποχαιρέτησε τον Meat Loaf με μία ανάρτηση στα social media:

«Συνήθως δεν κρατάω φωτογραφίες στο σπίτι. Αυτή τη συγκεκριμένη όμως την έχω στο γραφείο μου, σε μια κορνίζα και με κάνει να χαμογελάω κάθε φορά που τη βλέπω. Περικλείει την αγάπη και την αγκαλιά του Meat Loaf, ήταν τόσο ευδιάθετος και ευγενικός! Έδινε τη ζεστασιά του σε όλους, ήταν μια γλυκιά ψυχή! Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ανάρτηση του Edward Norton.
Ανάρτηση του Edward Norton.

Η τελετή των βραβείων Grammy μετακινήθηκε για τις 3 Απριλίου

Πηγή