Μετά την ακύρωση της περσινής συναυλίας τους, λόγω έξαρσης της πανδημίας, οι Still Corners επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Λόγω της τρέχουσας έξαρσης της πανδημίας του Covid-19 στην Ευρώπη, ολόκληρη η προγραμματισμένη Ευρωπαϊκή περιοδεια των Still Corners μετατίθεται για την ερχόμενη άνοιξη. Στα πλαίσια αυτής της αναγκαστικής αλλαγής, το συγκρότημα θα εμφανιστεί στην Αθήνα σε νέα ημερομηνία: 2 Απριλίου 2022 στο Gagarin.

Τα ήδη πωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά, ενώ η προπώληση εισιτηρίων για τη νέα ημερομηνία έχει ήδη ξεκινήσει.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

EΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 22 Ευρώ , 24 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr , Wind, Reload, Ευρυπίδης.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Web: www.detoxevents.gr

Τηλ: 2109636489

Still Corners Αθήνα
Still Corners Αθήνα

Οι Still Corners επιστρέφουν στο Gagarin!
“Time has come to go / Pack your bags, hit the open road
Our hearts just won’t die / It’s the trip, keeps us alive”

Οι στίχοι που ανοίγουν το περίφημο “The Trip” θα μπορούσαν να είναι το σύνθημα στα αδήμονα χείλη όλων μας σε αυτή την παράξενη εποχή της πανδημίας που έχει βάλει τις ζωές μας στον πάγο.

Με αυτούς θα μας υποδεχθούν οι Still Corners στις 2 Απριλίου στο Gagarin, στη μοναδική συναυλία τους στη χώρα μας, τρία χρόνια μετά το θριαμβευτικό sold-out που επιβεβαίωσε τη σχέση λατρείας τους με το ελληνικό κοινό.

Η “μαγική” συνταγή των Still Corners δεν έχει μυστικά: ο Greg Hughes παίρνει στιγμές και δημιουργεί ποπ διαμάντια, τα οποία η αιθέρια φωνή της Tessa Murray μετατρέπει σε όνειρα που σε στοιχειώνουν με την απόκοσμη ομορφιά τους, σε τραγούδια οπως τα “The Message”, “Black Lagoon”, “Endless Summer”, “The Twilight Hour”, “Midnight Drive”.

Φυσικά, το πιο ξεχωριστό δημιούργημά τους είναι το “The Trip”, ένα τέλειο dream-pop αριστούργημα που πολλοί θα ήθελαν να έχουν γραψει και δικαίως έχει ξεπεράσει τα 100.000.000 (!) views στο youtube.

Η συναυλία των Still Corners στο Gagarin θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του νέου άλμπουμ τους “The Last Exit”, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Δείτε επίσης

Το Release Athens παρουσιάζει μία βραδιά όπου θα γραφτεί heavy metal ιστορία

Πηγή