Ο εγχώριος ραδιοφωνικός κόσμος πενθεί έναν δικό του άνθρωπο, μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Μελισσινού, ραδιοφωνικού παραγωγού του 96,9 Rock FM. Ήταν 67 ετών, ενώ τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Υπήρξε λάτρης της μουσικής, έχοντας ξεκινήσει να παίζει κιθάρα στα έντεκά του χρόνια, ενώ η πρώτη του επαφή με τον κόσμο του ραδιοφώνου ήρθε στα δεκατρία του, όταν ξεκίνησε με έναν συνομήλικό του μια εκπομπή από μια ταράτσα της Ηλιούπολης.

Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι και Λονδίνο και για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον και Σαν Φρανσίσκο.

Υπήρξε σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους και video art, ενώ γύρισε επίσης διαφημιστικά σποτ και video clip. Επιπλέον, έγραφε σενάρια και μερικές φορές σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά. Υπήρξε, τέλος η φωνή του γνωστού reality, Big Brother.

Έζησε και εργάστηκε στις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία, την Αργεντινή και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Πηγή