Συγκίνηση προκάλεσε η ανάρτηση των αστυνομικών κατά τη διάρκεια επιχείρισης διάσωσης βρέφους, που έπρεπε να φτάσει άμεσα στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ακολουθεί η ανάρτησή τους στα social media:

«22 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 18:00. Η ΔΙ.ΑΣ. 409-1 με τομέα Πέραμα-Κερατσίνι, λαμβάνει εντολή να παραλάβει από το Λιμάνι Περάματος όχημα, το οποίο ερχόταν από Σαλαμίνα και έπρεπε να φτάσει άμεσα στο Νοσοκομείο Παίδων. Ο λόγος ένα βρέφος, μόλις μερικών μηνών, με έντονους σπασμούς. Αγώνας δρόμου για όλες τις αστυνομικές δυνάμεις που συμμετείχαν. Υποδειγματικός συντονισμός, με συνεχείς αναδιπλώσεις και περίπου 20 λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο φτάνει στο νοσοκομείο. «Έγινε το ακατόρθωτο» λένε, και μάλλον έχουν δίκιο…»

27 Ιανουαρίου 2022, ώρα 11:00 στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αμερικής. Η ΔΙ.ΑΣ. 107-1 αντιλαμβάνεται όχημα με αναμμένα «αλάρμ» να προσπαθεί να ανοίξει δρόμο κορνάροντας. Στη θέση του συνοδηγού, μία γυναίκα κρατούσε αναίσθητο το περίπου 2 μηνών παιδί της, ενώ ο πατέρας-οδηγός ενημερώνει ότι πρέπει άμεσα να μεταβούν σε συγκεκριμένη κλινική στους Αμπελόκηπους. Τα ηχητικά σήματα μόνο δεν αρκούν για την γρήγορη μεταφορά του παιδιού. Οι αστυνομικοί, χωρίς να διστάσουν λεπτό, οδηγούν την οικογένεια μέσα από τα χιονισμένα ακόμα «στενά», καταφέρνοντας σε 3 μόλις λεπτά να φτάσουν στην κλινική».

https://fb.watch/aTaz65HPE0/

Σον Πεν: «Οι άντρες έχουν γίνει θηλυπρεπείς και φορούν φούστες»

Πηγή