Το μέλλον του Kill Bill 3 φαίνεται μάλλον αμφίβολο

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει εκφράσει τις επιθυμίες του να κλείσει το Kill Bill ως τριλογία, με το Kill Bill 3 να διηγείται την εκδίκηση της μεγάλης πια κόρης της Βερνίτα Γκριν (Βίβικα Φοξ) προς την Μπεατρίξ/”Νύφη” (Ούμα Θέρμαν) για τον θάνατο της μητέρας της.

Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει: “Η Ούμα κι εγώ το συζητήσαμε πολύ πρόσφατα, πρέπει να σας ομολογήσω. Το έχω αναπτύξει στο μυαλό μου. Το συζητούσαμε πριν από λίγες μέρες, στην κυριολεξία. Αν κάτι θα έκανα, θα ήταν το τρίτο μέρος του “Kill Bill””.

kill bill
Kill Bill: Uma Therman & Quentin Tarantino

Παρά τις εικασίες, ωστόσο, η Θέρμαν επιβεβαίωσε στο podcast του SiriusXM “The Jess Cagle Show”, ότι δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο στο τραπέζι για τρίτη ταινία. “Δεν μπορώ πραγματικά να σας πω τίποτα γι ‘αυτό. Εννοώ ότι έχει συζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχε πραγματική σκέψη ότι θα συμβεί, αλλά πολύ καιρό πριν. Δεν το βλέπω να γίνεται στο κοντινό μέλλον. Μισώ να απογοητεύω τους ανθρώπους. Όλοι εύχονται να συμβεί αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν είναι πρόκειται να γίνει κάτι αμέσως”.

Όλα όσα ξέρουμε για το Hocus Pocus 2

Πηγή