Το θέατρο Αερόπλοιο διοργανώνει διαδικτυακές συναντήσεις με στόχο την προστασία των παιδιών. Τα παιδιά πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Τα παιδιά πρέπει να προστατευτούν. Σε αυτό το δεύτερο LockDown όπου ο κλοιός σφίγγει και πάλι επικίνδυνα και οι άνθρωποι απομονώνονται. Θα πραγματοποιηθεί ένας κύκλος συναντήσεων με ειδικούς ψυχικής υγείας με επίκεντρο πάντα το παιδί.

Έτσι καθώς τα νούμερα της ενδοοικογενειακής βίας ανεβαίνουν επικίνδυνα όπως και τα κρούσματα. Καθώς τα φαινόμενα bullying έχουν πλέον πάρει μορφές οργανωμένων συμμοριών που δρουν με σχέδιο και με μέθοδο, στοχευμένα.

Εμείς θα συνομιλήσουμε με ψυχολόγους και παιδοψυχολόγους καθώς και άλλους ειδικευμένους στην ψυχική υγεία του παιδιού, με γνώση και εμπειρία. Στοχεύουμε και ευελπιστούμε, να ακουστούμε σε δασκάλους, αλλά και σε γονείς που τους απασχολούν τα προβλήματα ανάπτυξης των παιδιών τους.

Με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό σας προσκαλούμε λοιπόν όσους από εσάς αγαπάτε, ενδιαφέρεστε, νοιάζεστε για τα παιδιά και φυσικά τα θεωρείτε ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, να παρακολουθήσετε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 6.00μ.μ. την συζήτηση σε live streaming από την σελίδα του Αερόπλοιου στο facebook: https://www.facebook.com/theatreAeroplio

«Φαντάζομαι-Δημιουργώ-Αναπτύσσομαι»

Ο Νίκος Καμτσής ιδρυτής στο θέατρο Αερόπλοιο, ένα θέατρο για παιδιά. Κουβεντιάζει με την παιδοψυχολόγο Τίνια Απέργη.

Βιογραφικό σημείωμα

Κλινική ψυχολόγος και καθηγήτρια ψυχολογίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, στο Deree College. Απόφοιτος (BA) του τμήματος Ψυχολογίας του Deree College, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MA, MS) στην εφαρμοσμένη ψυχολογία από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (New York University) και διδάκτωρ (Psy.D.) στην κλινική ψυχολογία του πανεπιστημίου του Λόνγκ Αιλαντ (Long Island University).

Εργαζόμενη στην Ελλάδα και στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2004, σε σχολικές δομές και δομές ψυχικής υγείας με έμφαση στα παιδιά και τους έφηβους και ειδικότητα στην παιδική κακοποίηση και την οικογενειακή βία.

Τις επόμενες δύο Κυριακές θα ακολουθήσουν ο Κωνσταντίνος Φύσσας (22/11) και η Ελίντα Καλπόγιαννη (29/11).

*Προσεχώς το αναλυτικό πρόγραμμα για τις συγκεκριμένες διαδικτυακές συναντήσεις.

To θέατρο Αερόπλοιο βρίσκεται
Σωζόπολεως 20, Αθήνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2108679535

Διαβάστε περισσότερα θεατρικά νέα εδώ

Πηγή