Το Θέατρο Σταθμός διοργανώνει μια διαδικτυακή ανοιχτή συζήτηση για την Ημέρα της Γυναίκας τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 21.00.

Ένα χρόνο μετά τον πρώτο κύκλο παραστάσεων του έργου του Μάριου Ποντίκα «Γάμος» με θέμα την έμφυλη και την οικογενειακή βία, οι σκηνοθέτες της παράστασης Αγγελική Μαρίνου και Κώστας Παπακωνσταντίνου -ανήμερα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – συντονίζουν μια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση αναφορικά με την κακοποίηση και τις διακρίσεις εις βάρος των γυναικών καθώς και τη θέση του γυναικείου κινήματος στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Καλεσμένες ομιλήτριες:

Ρωξάνη Φράγκου, Επιστημονική συνεργάτιδα και συντονίστρια του προσωπικού της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ).

Ήρα Ρόκου, Ηθοποιός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Πληροφορίες

  • Για να παρακολουθήστε, διαδικτυακά τη Δευτέρα 8/3 στις 20:00, τη συζήτηση – μια πρωτοβουλία του Θεάτρου Σταθμός – δηλώστε εγκαίρως, ηλεκτρονικά, τη συμμετοχή σας  στο [email protected] ώστε να λάβετε τον σχετικό σύνδεσμο.
  • Το πρόγραμμα του Θεάτρου Σταθμός, λόγω των ειδικών συνθηκών, θα ανακοινώνεται αναλυτικά κάθε μήνα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και στην ιστοσελίδα: stathmostheatro.gr.
  • Για να επικοινωνήσετε με το Θέατρο Σταθμός: [email protected]/
  • Η σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/stathmostheatro/
  • Ακολουθήστε μας στο Ιnstagram: https://www.instagram.com/theatro_stathmos/
Διαβάστε περισσότερα θεατρικά νέα εδώ

 

Πηγή