Το πιο αγαπημένο Παζάρι Δίσκων της πόλης,  ζωντανεύει και πάλι, μπαίνοντας αυτή τη φορά σε καλοκαιρινό mood!

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το χριστουγεννιάτικο ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΣΚΩΝ στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, αλλά και έπειτα από απαίτηση πολλών «εραστών» του βινυλίου, το πιο παλιό εν ενεργεία ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΣΚΩΝ της πόλης, επιστρέφει, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου για να προσφέρει ένα μοναδικό καλοκαιρινό διήμερο στους λάτρεις των βινυλίων!

Συλλεκτικά memorabilia της ροκ κουλτούρας, pop parafernalia και κυρίως, πολύ περισσότεροι δίσκοι, σπάνιοι και δυσεύρετοι, ως και cd, κασέτες, κονκάρδες, posters, κοσμήματα και μπλουζάκια σε τιμές ευκαιρίας, οι επισκέπτες του Vinyl Bazaar θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν υπέροχες μουσικές, να συναντηθούν με φίλους, να απολαύσουν δροσερή μπύρα και γευστικότατα cocktails και φυσικά να ανακαλύψουν πολύτιμους θησαυρούς για την δισκοθήκη τους, που θα συνοδεύσουν και θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τις καυτές μέρες του καλοκαιριού! 

Στους συμμετέχοντες θα περιλαμβάνονται τόσο γνωστά δισκοπωλεία & record labels, όσο και ιδιώτες, που θα «απλώσουν» μπροστά σου βινύλια και cd από όλα τα μουσικά ρεύματα, όπως rock, pop, soul, heavy, stoner, punk, hip-hop, 60’s, 70’s, 80’s, surf και garage.

Από το παζάρι δεν θα μπορούσε να λείπει το Avopolis και η Brainfood με την ολοκαίνουρια σειρά 33 1/3, για τους δίσκους που σημάδεψαν τη μουσική του 20ου αιώνα και που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οξύ. Η πρώτη φουρνιά της σειράς 33 1/3 περιλαμβάνει 13 βιβλία, για μουσικούς και συγκροτήματα όπως οι Pink Floyd, Joy Division, Nine Inch Nails, Bob Dylan, Led Zeppelin και πολλοί ακόμη.

Το ψαχούλεμα των δίσκων θα συνοδεύσουν υπέροχες μουσικές από special dj sets!

Το Σάββατο 4 Ιουνίου, η είσοδος στο κοινό θα επιτραπεί, από τις 14:00, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 11:00.

Τα φώτα στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται από την Φωκίωνος Νέγρη.

Αυστηρά κατάλληλο για τους κολλημένους με τη βελόνα του πικάπ!
Save the date Vinyl Lovers!

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΣΚΩΝ

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

(Φωκίωνος Νέγρη 42)

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Είσοδος ελεύθερη

Fb event: https://www.facebook.com/events/302970241972762

to-pazari-diskon 

Πηγή