Το φετινό, 3ο Athens Music Week επέστρεψε φέτος στην υβριδική μορφή που απαιτούν οι καιροί του, από 22 ως 26 Ιουνίου, με διαλέξεις, showcases καλλιτεχνών αλλά και μια μεγάλη συναυλία με τον Good Job Nicky, τον Solmeister και τους Atomic Love. 

Για άλλη μια φορά προβληματιστήκαμε γύρω από τα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της μουσικής, γνωρίσαμε εγχώριους και νέους καλλιτέχνες και απολαύσαμε μερικά από τα ονόματα που «συμβαίνουν» τώρα.

Το aftermovie του φετινού Athens Music Week προσπάθησε να χωρέσει μια περίληψη όσων είδαμε φέτος μέσα σε δύο λεπτά:Αδιαμφισβήτητα, το highlight της φετινής διοργάνωσης ήταν η μεγάλη συναυλία με την οποία έπεσε η αυλαία στην Τεχνόπολη. Oι Atomic Love έκαναν την εμφάνιση που ήθελαν να δουν τα indie kids της πόλης, ο Solmeister πήρε το μικρόφωνο για να αφηγηθεί τις δικές του ιστορίες και φυσικά, ο Good Job Nicky απέδειξε πως δικαίως γίνεται όλο αυτό το hype γύρω από το όνομά του. Τραγούδησε τα δικά του κομμάτια αλλά και διασκευές σε αγαπημένα κομμάτια άλλων μουσικών. 

Μια μικρή φωτογραφική γεύση από όσα ζήσαμε στην Τεχνόπολη. Και του χρόνου!

Atomic Love
Solmeister
Good Job Nicky

Πηγή