Το Black Panther επιστρέφει, όμως παραμένει μυστήριο ποιος θα φορέσει το κοστούμι του. Ποιες πληροφορίες γνωρίζουμε;

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία και δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Chadwick Boseman, ο Black Panther Wakanda Forever απέχει λίγο περισσότερο από έναν μήνα από την κυκλοφορία του στις αίθουσες. Η Marvel τόνισε ότι δε θα αλλάξουν ηθοποιούς για τον χαρακτήρα. Τώρα περιμένουμε να δούμε ποιος από αυτούς που ήδη γνωρίζουμε θα φορέσει το κοστούμι. Στο τέλος του τρέιλερ, βλέπουμε τον νέο Μαύρο Πάνθηρα για πρώτη φορά, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα ποιος είναι.

Η λογική θα υπαγόρευε ότι πρόκειται για τη Shuri της Letitia Wright, αλλά δεν έχουμε ακόμη επιβεβαίωση. Το τρέιλερ ξεκινά δημιουργώντας μια βαριά ατμόσφαιρα, με τη Wakanda να εμφανίζεται να θρηνεί για την απώλεια του βασιλιά της. Αυτό αντιπαρατίθεται με πλάνα από το υποβρύχιο βασίλειο του Talocan και τον ισχυρό ηγέτη του, Namor (Tenoch Huerta), κάνοντας το ντεμπούτο του στο MCU. Αυτή η αντίθεση δημιουργεί τη σύγκρουση που θα έρθει. Την ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου, θα σκηνοθετήσει ο Ryan Coogler για άλλη μια φορά.

Δείτε το τρέιλερ:

Η ταινία του 2018.

Η ταινία του 2018 βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics. Είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων. Η ταινία είναι η 18η στο Marvel Cinematic Universe (MCU) και είναι παραγωγή της Marvel Studios και διανομή της Walt Disney Studios Motion Pictures. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Ryan Coogler και το σενάριο του Joe Robert Cole. Πρωταγωνιστούν οι Chadwick Boseman ως T’Challa / Black Panther μαζί με τους Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker και Andy Serkis. Στο Black Panther, ο T’Challa στέφεται βασιλιάς της Wakanda μετά το θάνατο του πατέρα του. Τον αμφισβητεί ο Killmonger (Ιορδανία), που σχεδιάζει να εγκαταλείψει την απομονωτική πολιτική της χώρας και να ξεκινήσει μια παγκόσμια επανάσταση.

Η ταινία ήταν υποψήφια για επτά Όσκαρ, κερδίζοντας τρία. Έλαβε επίσης πολλές άλλες διακρίσεις. Το Black Panther είναι η πρώτη ταινία με υπερήρωες που προτάθηκε για Καλύτερη Ταινία και η πρώτη ταινία MCU που κέρδισε σε πολλές κατηγορίες. Ένα σίκουελ, Black Panther: Wakanda Forever, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022, ενώ μια τηλεοπτική σειρά αναπτύσσεται στη Wakanda για την Disney+.

Πηγή