Η ταινία «The Batman» σπάει ρεκόρ για το 2022.

Το «The Batman» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον επικράτησε ξανά στο box office παραμένοντας στην κορυφή με 66 εκατομμύρια δολάρια το δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής.

Πιο αναλυτικά η ταινία της Warner Bros κέρδισε 66 εκατομμύρια δολάρια από 4.417 κινηματογραφικές αίθουσες της Βόρειας Αμερικής στο δεύτερο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας της, ανεβάζοντας τα εγχώρια αποτελέσματα στα 238,5 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά από μόλις 10 ημέρες στη μεγάλη οθόνη, το «The Batman» κατατάσσεται ως η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2022, καθώς και η δεύτερη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις από την έναρξη του COVID-19.

Μόνο το «Spider-Man: No Way Home», το οποίο απέφερε 792 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική, κέρδισε περισσότερα χρήματα στο Αμερικανικό box office τα τελευταία δύο χρόνια.

Στο διεθνές box office, το «The Batman» κέρδισε 66,6 εκατομμύρια δολάρια από 75 αγορές του εξωτερικού, ανεβάζοντας το παγκόσμιο σύνολο του στα τεράστια 463,2 εκατομμύρια δολάρια.

Το «The Batman» με προϋπολογισμό 200 εκατομμυρίων δολαρίων ήταν μια απαραίτητη εμπορική επιτυχία για τη Warner Bros και από ότι φαίνεται το πέτυχε.

Διαβάστε περισσότερα:

Παντελής Καναράκης: Ιερείς τον μηνύουν που πόζαρε ως Ιησούς με… ντεκολτέ και ακάνθινο στεφάνι

Φωτογραφία εξωφύλλου

Πηγή