Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα, μαζί για πρώτη φορά επί σκηνής, συμπράτουν   στην πιο μελωδική και χορευτική συναυλία του φθινοπώρου,  που θα πραγματοποιηθεί, αύριο Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στον ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park,

Η συναυλία διοργανώνεται από  τον ΟΠΑΠ ο οποίος στηρίζει το έργο του Make A wish Ελλάδας. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ.

Η συναυλία   αναμένεται να  διαρκέσει περίπου τρεις ώρες. Νέες χορευτικές επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια και πολλές μουσικές εκπλήξεις  θα  απογειώσουν το κέφι. Στις 20.00 το συγκρότημα Αlcatrash θα ανοιξει τη συναυλία.

Για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στον Ιππόδρομο,  από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30 θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων με προορισμό το Markopoulo Park από τον σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί».

Από το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» θα αναχωρούν λεωφορεία κάθε 15 λεπτά και από τον προαστιακό στο Κορωπί κάθε 30 λεπτά. Τα δρομολόγια επιστροφής όλων των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here