Το Manifest στο Netflix επέστρεψε και μας γνωρίζει την 4η σεζόν. Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Πλέον μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του Manifest στο Netflix. Οι θαυμαστές της σειράς μπορούν να χαρούν, καθώς η δημοφιλής σειρά επιστρέφει στις οθόνες. Ο γίγαντας του streaming έχει δηλώσει προηγουμένως ότι αυτή η σεζόν πρόκειται να είναι μεγάλη, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι.

Το Μέρος 1 είναι πλέον διαθέσιμο με 10 επεισόδια, ενώ το Μέρος 2 είναι ακόμα στα σκαριά . Στο 4ο επεισόδιο της σεζόν πρωταγωνιστούν οι Melissa Roxburgh ως Michaela Stone, Josh Dallas ως Ben Stone, J.R. Ramirez ως Jared Vasquez, Luna Blaise ως Olive Stone, Ty Doran ως Cal Stone, Parveen Kaur ως Dr. Saanvi Bahl, Matt Long ως Zeke Landon, Holly Taylor ως Angelina Meyer και Daryl Edwards ως Vance.

Orgasm Inc.: Μια εταιρεία «οργασμικού διαλογισμού» στο μικροσκόπιo του Netflix – Αληθινή ιστορία

Επίσημη περιγραφή του Netflix:

Δύο χρόνια αφότου η άγρια δολοφονία της Γκρέις έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους, η οικογένεια Στόουν βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς ο συντετριμμένος Μπεν συνεχίζει να θρηνεί τη γυναίκα του και να αναζητά την απαχθείσα κόρη του, την Ίντεν. Καταπιεσμένος από τη θλίψη του, ο Μπεν παραιτήθηκε από τον ρόλο του συν-καπετάνιου της σωσίβιας λέμβου, αφήνοντας τη Μικαέλα να την κυβερνήσει μόνη της, πράγμα σχεδόν αδύνατο, καθώς κάθε κίνηση των επιβατών παρακολουθείται πλέον από ένα κυβερνητικό μητρώο.

Καθώς η ημερομηνία θανάτου πλησιάζει και οι επιβάτες αναζητούν απελπισμένα έναν δρόμο επιβίωσης, ένας μυστηριώδης επιβάτης φτάνει με ένα πακέτο για τον Καλ που αλλάζει όλα όσα γνωρίζουν για την πτήση 828 και θα αποδειχθεί το κλειδί για να ξεκλειδώσουν το μυστικό των Κλήσεων σε αυτό το συναρπαστικό, συγκλονιστικό και βαθιά συναισθηματικό ταξίδι.

Ένα μέρος του καστ της σειράς Manifest του Netflix:

Melissa Roxburgh,Josh Dallas,Athena Karkanis,J.R. Ramirez,Jack Messina,Matt Long,Parveen Kaur

Luna Blaise,Holly Taylor,Daryl Edwards,Garrett Wareing,Ty Doran,Daniel Sunjata,Ellen Tamaki,Elizabeth Marvel,Victoria Cartagena.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς Manifest:

Διαβάστε περισσότερα:

Απέραντη Αγάπη: Η Πενέλοπε Κρουζ σε σκηνοθεσία του Εμανουέλε Κριαλέζε – Τρέιλερ

Πηγή