Την ερχόμενη Δευτέρα  30 Σεπτεμβρίου ο ραδιοφωνικό σταθμός Μέντα 88 θα τιμήσει τον Γιώργο Νταλάρα,  με μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο. Πρόκειται για  ένα αφιέρωμα στον απόλυτο έλληνα  ερμηνευτή, που εδώ και πενήντα χρόνια  καθορίζει το συναίσθημα, την αισθητική, την αγάπη, τον πόνο, την ανάταση και την ιστορική μνήμη  των Ελλήνων  μέσα από τα τραγούδια του.

Φίλοι του και συνάδελφοί του, αλλά και νέοι ερμηνευτές θα συμπράξουν μαζί  με τον Νταλάρα  επί σκηνής:  Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας,  Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μαρίζα Ρίζου, Μαρίνα Σάττι, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάριος Φραγκούλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Οι ενοχρηστρώσεις των τραγουδιών  της συναυλίας έχουν την υπογραφή του Γιώργου Νταλάρα. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τα ντουέτα  του με τους παραπάνω καλλιτέχνες ως  μεγάλα, απρόβλεπτα, αλλά και κλασικά.

Η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Γιώργο Λύρα ενώ η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα Public και την Ticket Services.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here