Τί γίνεται με τη σειρά «Something Is Killing the Children»; Φαίνεται πως ακυρώνονται τα σχέδια για τη δημιουργία της σειράς.

Ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι ότι ο Μάικ Φλάναγκαν και ο Τρέβορ Μέισι θα συνέγραφε μια πιθανή μεταφορά της σειράς Netflix της σειράς κόμικ του Τζέιμς Τίνιον IV και του Βέρθερ Ντελ’Εντέρα, «Something Is Killing the Children», αλλά φαίνεται ότι αυτά τα σχέδια έχουν άλλαξει . Σε μια νέα συνομιλία με το The Wrap αυτή την εβδομάδα, ο Flanagan επιβεβαιώνει ότι το έργο δεν υπάρχει πλέον.

«Είμασταν σε καλό δρόμο, αλλά το Netflix αποφάσισε να πάει σε μια διαφορετική κατεύθυνση…», λέει ο Flanagan στο The Wrap. «Δεν ασχολούμαστε πια. Αγαπάμε τον James [Tynion IV], αγαπάμε το αρχικό υλικό και ευχόμαστε το καλύτερο…,αλλά δε θα προχωρήσουμε».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Wrap, το Netflix πιθανότατα έχει ακόμη σχέδια να ζωντανέψει τελικά το Something Is Killing the Children.

Η υπόθεση της ταινίας:

«Όταν τα παιδιά του Archer’s Peak αρχίζουν να χάνονται, όλα φαίνονται απελπιστικά. Τα περισσότερα παιδιά δεν επιστρέφουν ποτέ, αλλά αυτά που τα καταφέρνουν έχουν να εξιστορήσουν τρομερές ιστορίες τρομακτικών πλασμάτων που ζουν στη σκιά. Η μόνη τους ελπίδα να βρουν και να εξαλείψουν την απειλή είναι η άφιξη ενός μυστηριώδους ξένου, που πιστεύει τα παιδιά και ισχυρίζεται ότι βλέπει αυτό που μπορούν να δουν. Το όνομά της είναι Erica Slaughter. Σκοτώνει τέρατα. Αυτό είναι το μόνο που κάνει και επωμίζεται το κόστος.»

Η δημοφιλής σειρά έκανε το ντεμπούτο της τον Ιούνιο του 2019 και προτάθηκε για Eisner Καλύτερης Νέας Σειράς το 2020.

Διαβάστε περισσότερα:

The Midnight Club: Η νέα σειρά τρόμου του Netflix (Βίντεο)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Πηγή