Η ταινία «Sonic the Hedgehog 2» έρχεται, σαν live action ταινία, όπου θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες ODEON στις 31 Μαρτίου του 2022.

Αν και η μεταφορά gaming στον κινηματογράφο θεωρείται ριψοκίνδυνη, το Sonic κατάφερε να κάνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία στο box office, αγγίζοντας τα 320 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Άρα ήταν φυσικό επακόλουθο η κυκλοφορία ενός sequel.

Το δεύτερο ανατρεπτικό κεφάλαιο μας παρουσιάζει τον Dr. Robotnik να ψάχνει για ένα σμαράγδι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει ολόκληρους πολιτισμούς

Λίγα λόγια για την ταινία

Μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Sonic είναι αποφασισμένος να αφήσει το στίγμα του ως ήρωας και αποφασίζει να μείνει στο Green Hills, ενώ ο Tom και η Maddie πηγαίνουν στη Χαβάη για τον γάμο της αδερφής της Rachel.

Όταν ο γιατρός Eggman επιστρέφει από τον πλανήτη των μανιταριών αναζητώντας το Master Emerald, για να κατακτήσει τον κόσμο και να πάρει εκδίκηση από τον Sonic με τη βοήθεια του Knuckles the Echidna, ο Sonic και ο νέος του φίλος Miles “Tails” Prower ξεκινούν, για να βρουν το σμαράγδι πριν πέσει σε λάθος χέρια.

Στο sequel θα επιστρέψουν οι Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden στους ρόλους τους, ενώ ο Idris Elba θα δανείσει την φωνή του στον Knuckles, όπως και ο Jeff Fowler στην σκηνοθεσία και οι Pat Casey και Josh Miller στο σενάριο.Φυσικά, παρόν δηλώνει και ο Jim Carrey με τον διαβολικό Dr. Robotnik.

Η ταινία «Sonic 2» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες ODEON στις 31 Μαρτίου του 2022.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα:

Νέα σειρά με Julia Roberts και Sean Penn (Trailer)

Φωτογραφία εξωφύλλου

Πηγή