Ήρθε το The Midnight Club (Η Λέσχη του Μεσονυχτίου). Η νέα σειρά τρόμου του Netflix έκανε πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.

Το «The Midnight Club», το οποίο ο Flanagan και η Leah Fong συνδημιούργησαν με βάση το έργο του μυθιστοριογράφου YA Christopher Pike. Ο συγγραφέας έχει στο ιστορικό του πάνω από 50 βιβλία τρόμου για παιδιά και εφήβους, έτσι οι δημιουργοί μπορούν να αντλήσουν ένα τεράστιο περιεχόμενο για τη σειρά του Netflix.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994, καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ. Η σειρά αναφέρεται σε οκτώ ασθενείς, σε ένα άσυλο ανιάτων για εφήβους που βρίσκονται σε τελικό στάδιο, οι οποίοι μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στο πριβέ κλαμπ τους ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο.

Ο Mike Flanagan έχει, πρόσφατα, διακριθεί ως ένας από τους χαρακτηριστικούς δημιουργούς στο είδος του τρόμου. Αν και οι προηγούμενες σειρές του, συμπεριλαμβανομένων των “Midnight Mass” και “The Haunting of Hill House”, ήταν γενικά διαφορετικής ποιότητας  παραμένουν σταθερά ενδιαφέρουσες.

Η υπόθεση της νέας σειράς τρόμου: 

Σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο, οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο. Η “Λέσχη του Μεσονυχτίου” βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994, καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ.

Σε όσους προϋπήρχαν, σε όσους ήρθαν μετά. Σ’ εμάς τώρα και σε όσους θα ακολουθήσουν: καλώς ήρθατε στη “Λέσχη του Μεσονυχτίου”, μια νέα σειρά τρόμου του Netflix από τον Μάικ Φλάναγκαν και τους παραγωγούς του “Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ” και “Midnight Mass”.

Το cast:

Adia

Igby Rigney

Ruth Codd

William Chris Sumpter

Aya Furukawa

Annarah Shephard

Sauriyan Sapkota

Zach Gilford

Matt Biedel

Samantha Sloyan

Iman Benson

Larsen Thompson

William B. Davis

Crystal Balint

Patricia Drake

Heather Langenkamp

Nightmare on Elm Street

Δείτε το τρέιλερ:

Ταινιογραφία του Mike Flanagan:

Makebelieve

Ghosts of Hamilton Street

Oculus: Chapter 3 – The Man with the Plan

Absentia

Oculus

Hush

Ouija: Origin of Evil

Dobaara: See Your Evil

Before I wake

Indian

Gerald’s Game

Doctor Sleep

Ο Mike Flanagan είναι Αμερικανός σκηνοθέτης και συνεργάτης της Intrepid Pictures. Το έργο του Flanagan έχει προσελκύσει τον έπαινο των κριτικών για τη σκηνοθεσία του και την έλλειψη εμπιστοσύνης στα jump scares. Είναι περισσότερο γνωστός για τις ταινίες του τρόμου, όλες τις οποίες σκηνοθέτησε, έγραψε και επιμελήθηκε, όπως Hush, Before I Wake, Ouija: Origin of Evil (όλα το 2016), Gerald’s Game ( 2017) και Doctor Sleep (2019), Absentia (2011), Oculus (2013)

Ο Stephen King, ο Quentin Tarantino και ο William Friedkin, μεταξύ άλλων, τον έχουν επαινέσει.

Διαβάστε περισσότερα:

Η νέα ταινία Super Mario Bros έρχεται

Φωτογραφία εξωφύλλου

Πηγή