Κυκλοφόρησε το νέο teaser για την πολυαναμενόμενη σειρά «The Rings of power»!

​Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 στο Amazon Prime Video, θα αποτελείται από πέντε σεζόν, η καθεμία από τις οποίες θα περιλαμβάνει από οκτώ έως 10 επεισόδια.

Η Amazon πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα teaser διάρκειας 59 δευτερολέπτων, το οποίο δίνει στους θαυμαστές σύντομα πλάνα της Μέσης Γης, ενώ στις 14 Ιουλίου η δημοφιλής streaming πλατφόρμα θα δώσει στη δημοσιότητα το επόμενο βίντεο, το κύριο teaser.

Δείτε το teaser εδώ:

Aκολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Amazon όσον αφορά την ιστορία:

 «Η σειρά θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή όπου αναπτύχθηκαν τεράστιες δυνάμεις, τα βασίλεια γνώρισαν τη δόξα και έπειτα καταστράφηκαν, αναπάντεχοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια λεπτή κλωστή και ο “υπέρτατος κακός” που επινόησε ο Τόλκιν, απείλησε να βυθίσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας σε μια χρονική περίοδο στην οποία επικρατεί σχετική ειρήνη, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο από χαρακτήρες καθώς αντιμετωπίζουν την επανεμφάνιση του κακού. Από τα πιο σκοτεινά μονοπάτια των Misty Mountains μέχρι τα μαγικά δάση στο βασίλειο των Ξωτικών Λίντον, το νησί-βασίλειο Νούμενορ και τις πιο μακρινές γωνιές του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν κληρονομιά που θα παραμείνει ζωντανή για πολύ καιρό, μετά που θα παύσουν να υπάρχουν».

Διαβάστε περισσότερα:

Σειρά Lord of the Rings​: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες 5 αφίσες !

Πηγή